Про розплідник

Що таке розплідник кішок? 

У фелінології під словом «розплідник» розуміють спільноту породистих котів та кішок для їх розведення та покращення якості породи. Мета розведення - виробництво потомства, що має міцне здоров'я, позитивний темперамент, екстер'єр, що відповідає чинному стандарту породи. Розведення — це серйозна і трудомістка справа, що вимагає від заводчика, крім любові до своїх вихованців знань стандарту породи та її особливостей.

Розплідник VIVAT COON*UA зареєстрований у фелінологічній системі WCF та знаходиться в місті Харкові, Україна. Власник розплідника є членом ФПК "Регіна" м.Харкова. Племінна робота в розпліднику ведеться відповідно до стандартів WCF. Основна мета - отримання великих, здорових кошенят - гідних представників породи.

Всі наші вихованці оточені безмежною любов'ю та турботою, і є повноправними членами нашої родини. Для нас не прийнятний вміст тварин у вольєрах і строго обмежених просторах, тому наші кішки мають доступи до всіх приміщень і беруть активну участь у домашніх справах (чим нас дуже бавлять). Кошенята розплідника VIVAT COON*UA так само не ізолюються, а з раннього віку звикають до спілкування та взаєморозуміння як з іншими тваринами, так і з людиною. Велика увага приділяється здоров'ю вихованців - тому їхній раціон складається з високоякісних професійних кормів. Також наші тварини проходять планові огляди у ветеринарних лікарів і вакцинуються.

Мейн кун — найцікавіша і найнезвичайніша кішка, яка захоплює не лише своїми розмірами, потужністю, фантастичною красою, а й дивовижні характером, кумедною поведінкою, високим інтелектом. Ми дуже любимо наших кішок! Кошенята нашого розплідника обласкані, кожен оточений безмежним теплом та увагою. І нам не байдужа подальша доля малечі. Тому всім кошеням ми бажаємо знайти лише дбайливих, люблячих власників. Кошенята мейн кун нашого розплідника залишають свій перший будинок у віці не раніше 3-х місяців із проведеним комплексом щеплень, і до цього часу повністю соціалізовані. При покупці кошеня мейн кун у нашому розпліднику ви отримуєте родовід (метрику) кошеня, ветеринарний паспорт, договір продажу кошеня мейн кун, а також рекомендації щодо догляду за твариною. Якщо Ви обрали кошеня мейн кун у нашому розпліднику або у Вас виникли інші питання, то можете зв'язатися з нами електронною поштою larisa69kh@gmail.com або телефону + 38(067)418-69-46, +38(050)786-09-57 (Ларіса).